Blog

15% korting op aluminium horizontale jaloezieën

Houten horizontale lamellen, de ultieme beheersing van licht en schaduw

2019/11/28

Lamellen

Horizontale lamellen geliefd en gewild door iedereen die houdt van onovertroffen excellentie. Op maat gemaakt voor u en uw interieur, heeft u graag een strak minimalistisch of liever een landelijke uitstraling. Welke smaak je ook hebt altijd de juiste, volledige vrijheid dankzij de verschillende houtsoorten met elk hun eigen unieke uitstraling.

U heeft volledige vrijheid in lichtinval, kantel de lamellen helemaal naar wens met de zon of tegen de zon. Wenst u deze gemotoriseerd? Dat kan! Dankzij motoren van Somfy kan u de lamellen op en neer halen voor zowel grote ramen als moeilijk bereikbare plaatsen. Houten lamellen worden steeds op maat gemaakt.

Benieuwd naar ons aanbod?
Contacteer me dan op nico@cdinteriors.be
Lees meer...
15% korting op aluminium horizontale jaloezieën

15% korting op aluminium horizontale jaloezieën

2017/10/11

Acties

15% korting op aluminium horizontale jaloezieën
Geniet nu van 15% korting bij aankoop van aluminium horizontale jaloezieën. Wees er snel bij. Deze actie loopt nog tot 31/10.

Luxaflex, the art of window styling

Graag meer info? Contacteer me dan op nico@cdinteriors.be
Lees meer...
Sfeervolle klasse met shutters

Sfeervolle klasse met shutters

2017/09/05

Shutters

Shutters combineren tijdloze esthetiek en sfeervolle klasse. Met deze prachtige en duurzame vorm van raamdecoratie creëert u op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval en sfeer. Shutters passen in ieders interieur en voor de meeste types ramen.

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare horizontale lamellen. Standaard worden deze vervaardigd uit lindehout, een Amerikaans hardhout dat stabiel en licht is. Dit is de ideale zonwering om licht en privacy te regelen. U kunt de luiken opendraaien voor een maximale licht inval. Wenst u meer privacy dan kan u dit regelen met de horizontale lamellen.

Op maat gemaakt
Shutters passen voor de meeste raamvormen dus ook bij ronde, schuine of driehoekige ramen. Deze worden telkens stuk voor stuk handmatig op maat gemaakt per raam en vakkundig opgemeten en geplaatst.

Welke shutters zijn er?
Standaard hebben we Lindehout shutters. Deze kunnen verkregen worden in dekkende verfkleuren of beitskleuren. Wenst u een Ral-kleur op maat, dan is dit eveneens mogelijk. Nieuw in ons gamma zijn de gezandstraalde shutters. Deze worden vervaardigd uit Paulownia, afkomstig van de keizersboom, en is hetzelfde als lindehout maar beter geschikt om te zandstralen. Het hout wordt gezandstraald zodat er een verweerde look ontstaat en kan eveneens in verschillende kleuren verkregen worden. Shutters combineren een tijdloze en sfeervolle klasse en bieden dankzij hun duurzaamheid een toegevoegde waard aan uw woning.  

Benieuwd naar ons aanbod? Contacteer me dan op nico@cdinteriors.be
Lees meer...
Vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd, zijn tot op heden nog steeds zeer populair. Ze passen in elk interieur, van klassiek tot hedendaags. Een vouwgordijn kan zowel transparant, zonwerend als verduisterend gemaakt worden.

Trendy raamdecoratie - vouwgordijnen

2017/06/14

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd, zijn tot op heden nog steeds zeer populair. Ze passen in elk interieur, van klassiek tot hedendaags. Een vouwgordijn kan zowel transparant, zonwerend als verduisterend gemaakt worden. Wij bieden u een enorme keuze uit kamerhoge of kamerbrede stoffen om zo weinig mogelijk naden te hebben in uw gordijn. Vouwgordijnen kunnen ook worden gevoerd met een zonwerende voering. In dit geval worden uw gordijnen en meubelen beter beschermt tegen zonlicht waardoor u de leefruimte in de zomer frisser houdt. Voor de slaapkamers worden de gordijnen dan verduisterend gevoerd om lichtinval te beperken.  

Op maak gemaakt
Al onze vouwgordijnen worden op maat gemaakt volgens de hoogst kwalitatieve maatstaven. Standaard worden de baleinen achter gestikt. Aan de achterkant van het gordijn worden tunnels gevormd waar dan de baleinen in gebracht worden. De onderkant wordt steeds voorzien van een zonneflap, dit om verkleuren tegen te gaan. Er kan ook gekozen worden om baleinen voor te stikken, hierdoor creëert men een andere look. Wanneer er gekozen wordt voor een dessin, dan worden de tunnels handmatig gemaakt en opgestikt op het gordijn om zo het dessin mooi te laten doorlopen.  

Bediening
  • Standaard kunnen alle vouwgordijnen manueel bediend worden, door behulp van een ketting. Hierbij kan men breedtes aan tot wel 320cm. Bij grotere ramen gaan we over tot een maxi systeem waarbij we tot wel 15m² aankunnen.
  • Steeds meer worden er ook elektrische vouwgordijnen gemonteerd. De aansluiting gebeurt met een 220 volt motor waarbij je kan kiezen tussen een schakelaar of een RTS afstandsbediening.
Benieuwd naar ons aanbod? Contacteer me dan op nico@cdinteriors.be
Lees meer...
3D rolgordijnen, elegant en fuctioneel

3D rolgordijnen, elegant en fuctioneel

2017/04/13

Rolgordijnen - Screens

De elegantie van voile stoffen gecombineerd met de licht regulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie maakt de 3D rolgordijnen elegant en fuctioneel. Door een unieke constructie zweven de lamellen (55,70 en 90mm) tussen beide voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten behoudt. Hiermee kunt u het binnenvallend licht in uw huis subtiel doseren en de privacy bepalen.

3D-rolgordijnen worden afgewerkt met een mooi gelijnde cassette en een afgeronde onderrail, alles aangepast aan de gekozen stofkleur. U heeft de keuze uit 32 exclusieve stoffen van zeer fijn geweven voile met een helder doorzicht tot verduisterende kwaliteiten.
Om u te helpen bij het bepalen van de juiste keuze zijn de stoffen onderverdeeld in 3 series.
  • Een zeer 'zachte' voile met een heel helder doorzicht
  • Een ruwer geweven voile met een modernere uitstraling
  • Een fijn geweven voile met een zeer chique uitstraling
Weetjes
  • Met de lamellen in open stand worden circa 80% van de UV-stralen gefilterd.  In gesloten toestand wordt nagenoeg alle UV-straling uit het daglicht genomen. Zo beschermt u uw meubelen en vloer tegen verkleuring.
  • De rolgordijnen hebben een zeer goede geluiddempende werking.
  • U bespaart op uw energiefactuur.  

Bediening 
Dankzij het Easy-Lift systeem heeft u een soepele, lichte en geruisloze manuele bediening.  

Graag meer info? Contacteer me dan op nico@cdinteriors.be

Lees meer...
Vanaf 1 maart tot en met 15 april ontvang je 15% korting bij aankoop van verticale jaloezieën. Zelfs op de nieuwe collectie!

15% korting op de nieuwe collectie verticale jaloezieën

2017/02/16

Acties

Vanaf 1 maart tot en met 15 april ontvang je 15% korting bij aankoop van verticale jaloezieën van het merk Luxaflex. Zelfs op de nieuwe collectie! Haast je snel en geniet van deze uitzonderlijke korting.

Luxaflex, the art of window styling

Lees meer...
Houten jaloezieën

Houten jaloezieën voor een warme en natuurlijke sfeer

2017/02/14

Lamellen

Door de uitgebreide keuze aan houtsoorten heeft u voor elk interieur een passende oplossing. Deze worden vervaardigd uit ecologisch verantwoorde houtsoorten zoals abachi, bamboe en phoenix hout. De lamellen worden voorzien van een beschermende lak of UV olie. De houtnerven kunnen verschillen in structuur vertonen en hierdoor de kleurweergave beïnvloeden. Dit maakt deel uit van de natuurlijke charme van houtproducten. In de collectie vinden we ook Shine lamellen. Deze zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven uw interieur een luxueuze uitstraling. De basic collectie bestaat dan weer uit een kunststof materiaal. Deze heeft de uitstraling van hout maar kan uitstekend tegen vocht en zijn dus ideaal voor badkamers.  

Spelen met licht

Met houten jaloezieën kan u de gewenste lichtinval regelen. De ruimte wordt gelijkmatig belicht of verduisterd. De hoeveelheid zonlicht die u wilt binnenlaten bepaalt u bij de keuze van uw aankoop. Er bestaan in ons gamma 3 verschillende breedtes van 35mm, 50mm en 63mm. Hoe breder de lamellen, hoe verder ze uit elkaar staan en hoe sterker de lichtinval. Vraag ook gerust naar de privacy lamellen.  

Afwerking

Wenst u een decoratieve afwerking? Dan kan u op een fantastische manier uw houten jaloezie een eigen persoonlijke stijl toevoegen door gebruik te maken van een ladderband in uni kleuren of een subtiel patroon. Of een modieuze en warme uitstraling tegelijk, het kan. Elisse combineert een exclusief design met de uitstraling van een houten jaloezie. Een strakke aluminium bovenrail, tassel en tuimelstang geeft uw raam een moderne uitstraling.
 

Bediening

Houten lamellen worden standaard voorzien van één optrekkoord en 2 oriëntatie koorden. Optioneel kan er ook verkozen worden voor een volautomatische bediening met motor.

Contacteer me op nico@cdinteriors.be

Zou je graag meer weten over horizontale lamellen? Lees hier meer
Meer geïnteresseerd in verticale lamellen? Download dan nu onze brochure
Lees meer...
Gordijnen, lamellen voor grote ramen.

Moderne en sfeervolle bekleding voor grote ramen

2017/01/27

Lamellen - Acties

Verticale lamellen bieden volop mogelijkheden om zelf het invallend licht en het doorzicht in uw huis optimaal te regelen. Door hun strakke uitstraling zijn verticale jaloezieën zeer geschikt voor eigentijds interieurs. Voor grote ramen, schuifdeuren of zelfs afwijkende raamvormen. Wij kunnen u een ruime collectie stoffen aanbieden met een rijke keuze aan kleuren, patronen, rijke structuurweefsels en transparanties. Aangevuld met aluminium en PVC lamellen, al dan niet met perforeerde uitvoeringen, biedt dit product bijna ongekende mogelijkheden.

Of u nu kiest voor stof, aluminium of pvc, elk materiaal heeft een uitgebreid kleurenpallet. Zo kunt u de lichtinval of de hoeveelheid privacy die u wenst zelf kiezen door gebruik te maken van een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof.

Wat is lamelbreedte en welke breedtes bestaan er?

Zowel in stof als aluminium en pvc zijn deze beschikbaar in diverse breedtes. U kunt, al naargelang het materiaal en uw persoonlijke wensen, kiezen voor lamelbreedtes vanaf 50mm tot zelfs 250mm. U kunt een persoonlijk en speels effect creëren door kleuren te combineren op éénzelfde raam.


Hoe bedien je verticale lamellen?

Verticale lamellen zijn zeer gemakkelijk en licht te bedienen. Er zijn 3 gebruiksvriendelijke bedieningsmogelijkheden.
  • Standaard koord/kettingbediening.
  • Mono commando door middel van 1 ketting bedient u zowel het draaien als het openschuiven van de lamellen.
  • Elektrische bediening voor openen, sluiten en draaien van de lamellen.

Ontdek ons assortiment verticale lamellen! 
Heeft u vragen over verticale lamellen of weet u niet of u in aanmerking hiervoor komt? Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw ideale lamellen binnen de stijl van uw interieur. 

Tijdelijke actie maart 2017! 
Tijdens de maand maart geven wij extra kortingen op de verticale lamellen. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Contacteer me op nico@cdinteriors.be


Lees meer...
C&D Interiors
Bij ons kunt u terecht voor raamdecoratie, interieurstoffen en het herstofferen van uw oude zitmeubelen.
Wenst u een afspraak op een ander tijdstip, contacteer ons.
Bel ons vrijblijvend
Openingsuren
Maandag: 13:30-18:30
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 13:30-18:30
Donderdag: 13:30-18:30
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 13:30-18:00
Zondag: Gesloten